2Connect Updates

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van de 2Connect applicatie. Daarom houden we je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, functionaliteiten, samenwerkingen of gewoon als we iets leuks te melden hebben. Houd onze pagina en socials in de gaten voor al het nieuws wat we in petto hebben!

In een wereld waar alles snel beweegt, moeten we meebewegen. Trends, updates en de nieuwste apps komen allemaal tevoorschijn op de markt. Wij vinden het bij 2Connect belangrijk om mee te bewegen, te vernieuwen en daarbij te denken aan een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Vandaar dat bewezen goedwerkende elementen gekoppeld zijn in de 2Connect app. Dit zijn elementen met een hoge gebruiksvriendelijkheid, prettige lay-out en verschillende functionaliteiten.

Blijf met ons meebewegen en ervaar het nu zelf! Een waardevolle connectie vinden ging nog nooit zo makkelijk. Swipe vanuit de woonkamer, tijdens de dagelijkse wandeling of vanuit bed en wie weet vind jij wel de persoon die je verder kan helpen. En vergeet niet; ‘niet om te halen, maar om te brengen.’

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, ondernemerstips en trends? Volg dan onze socials!

2Connect is een initiatief van Boom Your Business en Sqits

© 2020 2Connect. Alle rechten voorbehouden