Sponsorpakketten

Boom Your Business en Sqits lanceren deze app nú, omdat het juist nu nodig is. De ontwikkeling van de app is ondertussen nog in volle gang. Wij werken hard achter de schermen om de app uit te breiden met meer filters en nieuwe functies. Daarnaast willen wij publiciteit genereren voor deze app om een groter online platform te kunnen bieden aan ondernemend Nederland.

Hoe het werkt

Door mee te doen als sponsor help je ondernemers om via de app héél eenvoudig een video pitch op te nemen die zij ook op social media kunnen delen. Met één swipe kunnen ze matchen wanneer er een haakje is. Via de chatfunctie of een eventuele (video)meeting kunnen zij samen de volgende stap nemen.

Sponsor worden

Als sponsor ga je mee in alle online uitingen (website, video’s, podcasts, polls, social media en emailmarketing) en onze branding. Ook komen jouw (bedrijfs)naam, logo en website in beeld bij elke connectie die via de app wordt gemaakt. Je helpt dus ondernemers én je vergroot zo jouw naamsbekendheid bij deze doelgroep.

Wil jij bijdragen om deze app door te ontwikkelen, succesvol in de markt te plaatsen en daarmee zoveel mogelijk ondernemers verder te helpen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

Download hier de sponsorpakketten

Contactpersoon

Susanne van Boom
Ondernemer en co-founder 2Connect
susanne@boomyourbusiness.nl
020-7500920

2Connect is een initiatief van Boom Your Business en Sqits

© 2020 2Connect. Alle rechten voorbehouden